Sif – til hunden med følsom mave

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til din bedste ven

UniQNordicGold er Nordens guld – de bedste nordiske råvarer nøje udvalgt og sammensat, så de passer præcis til din hunds behov – fra den friske hvalp til den ældre hund og specialfoder til hunden med allergi eller sart mave.

Med foder fra UniQ NordicGold får din hund vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra rene og naturlige nordiske råvarer. Du undgår derfor kunstige tilsætningsstoffer, farve og smagsfremmere i dit kæledyrs kost.

Du kender selvfølgelig din hund bedst. Derfor skal du vælge det foder, der passer bedst til din hund. En hvalp vokser f.eks. lige så meget i løbet af et år, som et menneskebarn gør på 14 år. Den ældre hund har brug for letfordøjelige proteiner, mindre fedt og mere glucosamin. Alle hunde er forskellige mht. appetit, forbrænding og optag, afhængigt af race, vægt, alder, aktivitetsniveau, temperatur, adfærd, m.m.

Sif indeholder:

  • Fisk, krill og skaldyr fra Nordsøen, med de vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer
  • Letfordøjelig kylling og fedt fra kylling
  • Frugt og grønt fra danske marker: kartoffel, ærter, æbler, roefiber, gulerødder
  • Koldpresset dansk økologisk rapsolie
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, timian, persille, oregano, mynte, agerpadderok og marietidselfrø
  • ArctiFlex, naturligt glucosamin udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster.

Hvorfor hedder foderet Sif?

Sif var gudinden for høsten og gift med Thor. Loke klippede alt hendes hår af, som en ond spøg. Loke måtte tage sin straf, som var at skaffe hende et guldhår, smedet af tre dværge. Håret voksede på Sifs hoved og forvandlede sig til den smukkeste gyldne hårpragt med magiske egenskaber.