Om os

Shop med kærlighed...og tryghed

Vores udvælgelsesproces hos OrganicPet er en lang og tidskrævende proces. Det er den fordi vi ikke går kompromis, med dit kæledyrs sundhed. Du kan derfor trygt handle hos os, uden at skulle bekymre dig om allergener, kemi og unødige tilsætningsstoffer.

Vores filosofiGå til shoppen
Vores værdier

Hos OrganicPet er vi gode til at skabe kæledyrsforretning på en bæredygtig, miljørigtig og etisk forsvarlig måde. Vi går ikke på kompromis med meningsfuldheden bag vores forretning.

Vores formål

Er du lige så træt af plastikhundeskåle, ‘Made in China’-bidetøj og falske LV hundetasker som os? Så er du kommet til den rette shop. Vi laver kæledyrsforretning på nye og mere moderne grundpiller.

Vores mission

Vi bringer sundere og renere alternativer til traditionel dyrekost ind i de danske hjem. Alle vores produkter er allergivenlige, kemifrie og anatomisk understøttende for dit kæledyr at putte i eller med.

Vores Vision

Vores ultimative mål er, at kunne levere et 100% økologisk, bæredygtigt og miljørigtigt sortiment uden afvigelser. Kloden drejer heldigvis i den rigtige retning.
– og vi er godt på vej.

Etik og miljø

Meningsfuld dyrebutik

Vi skaber kompromisløs forretning med etiske og meningsfulde produkter.

Hos OrganicPet vil vi ikke være med til, at sætte et uhensigtsmæssigt fodaftryk til de kommende generationer. Derfor udvælger vi udelukkende high quality produkter, som holder gennem mange dyregenerationer og kan gå i arv. Vi udvælger vores leverendører ud fra skarpe krav om fairtrade, miljøkorrekthed og genbrug.

OrganicPet samarbejder eksklusivt med leverendører, som er domestisk lokaliserede i Danmark eller omkringliggende nordiske og europæiske lande. På den måde er OrganicPet med til, at reducere sit CO2-aftryk.

 

Sunde kæledyr

Økologisk handel

Hos OrganicPet vælger vi altid fortrinsvist økologiske og/eller de reneste nordiske varer. Dette gør sig særligt gældende ifht. foder, naturmedicin og kosttilskud. Disse indeholder økologiske ingredienser, som smager fantastisk og mætter godt.

Vi udvælger og indkøber alle vores varer ud fra en holistisk overbevisning om sundhed. Dit kæledyrs trivsel, velvære og balance er vigtig for os. Ved at servere sund og næringsrig foder, styrker vi dyrs immunforsvar, muskulatur, tænder, knogler, klør, pels og generelle trivsel. Det er godt for både dit kæledyrs livskvalitet, men også din og vores samvittighed.

Kæledyrsbloggen

Hjemmebag og DIY til dyr

Det skal både være nemt for dig at handle hos os, men også at skabe de bedste rammer for dit kæledyr derhjemme. Følg med i Kæledyrsbloggen, hvor vi vender os selv på vrangen og giver vores bedste tips – gratis! Lad dig inspirere af vores DIY-løsninger og opskrifter til hjemmebrug.

Men vi hjælper dig selvfølgelig også på vej. Hos OrganicPet forstår vi nemlig, at du også har en travlt hverdag som skal hænge sammen. Derfor kan du også finde vores hjemmelavede hundeshampoo og -kure, samt pote- og snudebalsam og lugtsprays. Coming soon.

Om os

Vi leverer bæredygtige kæledyrsprodukter
i høj kvalitet

Vores filosofi

Økologi & sundhed

Foder, kosttilskud og naturmedicin uden kemi.

Skandinaviske kvaliteter

Vi vælger nordiske leverendører for et lavt CO2 aftryk.

Trivsel, velvære & balance

Vores sortiment er baseret på en holistisk sundhedsfilosofi.

Bæredygtigt for planeten

Vores produkter er i høj kvalitet, holder længe og pakket miljørigtigt.

Trivsel, velvære og balance
til dit kæledyr

Hos OrganicPet definerer vi sundhed ud fra et holistisk perspektiv, som opstår når dit kæledyr trives, lever i velvære og i balance. Dyrs trivsel styrkes med en sund, nærings- og vitaminrig kost. De oplever velvære i rare omgivelser, situationer og slængermøbler, som dufter hjemligt. Og de finder balance i et liv med vekslende aktivitet og ro. 

OrganicPets shop er vores bidrag til dit kæledyrs sundhed. Vi bestræber os på at præsentere et fortrinsvist økologisk, miljøvenligt og bæredygtigt varesortiment til din firbenede bedste-ven.  

Konceptet bag OrganicPet opstod, da vi som kæledyrsejere hurtigt fik nok af plastikhundeskåle, ‘Made in China’-bidetøj og falske LV hundetasker. Vores kæledyrsudstyr skulle i stedet afspejle vores egen livsstil, smag og levestandard. Fordi hvorfor skulle vores kæledyr ikke have samme høje livskvalitet som resten af familien og nyde rene, kemifrie produkter?

Derfor har vi skabt et skarpt sortiment – fri for alle de gængse billige produkter. I stedet får du og dit kæledyr udstyr, foder og kosttilskud, som du er sundhedsfremkaldende og passer til både ejer og dyr.