Floof Coutures ETHNIC hundesovepose

Hundesoveposer fra Floof Couture er skabt i aztekisk bomuldslærred og faux fur (kunstig pels), for et vegansk resultat. Tråden som anvendes er en stærk brasiliensk vokstråd, som sikrer, at hundesoveposen har en lang levetid. Hundesoveposer er perfekte til rejsen og giver din hund tryghed, når den skal sove uden for hjemmet. Produktets bløde interiør skaber et hyggerum for dit lille væsen, som kan bruge soveposen som en lille hule eller til at holde varmen på, når det er koldt om natten.

Bag om Floof Couture

Floof Couture er hollandsk og alle deres produkter i vores sortiment er håndsyet med stor omhu. Floof Couture er baseret på bæredygtige principper om ‘det gode håndværk’ og skabt af fortrinsvist økologiske materialer og ud fra no-waste-principper. Derfor er hvert produkt også helt unikt og små uregelmæssigheder kan forekomme. Det er nemlig en del af charmen ved Floof Coutures produkter. Floof Coutures unikke designs er farvestrålende og skaber glæde for både din hund og dig. I de kolde vintermåneder er pelsindtrækket med til, at skabe en lunt og dejlig seng til din hund. Brug hundesoveposen for sig selv eller læg den i hundekurven for at skabe en skøn oase for din hund at sove i.

Hundesovepose størrelser

S = bund 45 cm | top 55 cm | dybde 35 cm

M = bund 55 cm | top 65 cm | dybde 45 cm

M2 = bund 65 cm | top 75 cm | dybde 50 cm

L = bund 85 cm | top 90 cm | dybde 60 cm

XL = bund 100 cm | top 115 cm | dybde 65 cm

XXL = bund 110 cm | top 130 cm | dybde 65 cm

BEMÆRK: Da alle hundesoveposer er håndlavede kan størrelserne variere en lille smule i millimeterne.

Hundesoverposer er din hunds drømmeseng

Med en hundesovepose kan du tage din hunds yndlingsputteseng med sig overalt – og den er praktisk selv når i er hjemme. Du kan lægge din hund dejligt til rette i sofaen til en god film uden at få hundehår overalt på dine møbler. Måske vil din hund gerne med op i din seng, men du vil gerne minimere krummer fra hundekiks og pletter fra beskidte poter? Tag blot hundesoveposen med i stedet. Din hund kan sågar selv flytte på din seng og bestemme sit sovested. Den kan slæbe den med i sin kurv eller ud på det kolde køkkengulv eller på terrasen en kølig sommeraften.

Praktisk om ETHNIC hundesoveposer

Vask

Hundesoveposen er vaskemaskinesikker. Du kan vaske din hunds sovepose på en håndvaskprogram ved kolde eller helt lave grader. Du kan også med fordel vaske hundesoveposen i hånden. Brug ikke kemikalieholdig vaskepulver og fx blegemidler. Brug i stedet et skånsomt middel beregnet til sarte natur-stoffer. Lad tørre i flad udstrakt position – gerne et lunt sted og ‘puf’ den godt op så pels-foret bliver dejligt luftigt påny.

Floof Couture opfordrer dog til, at man begrænser sig til, at vaske hundesoveposen sjældent, da det som med alt andet stof, lever længere jo sjældnere det udsættes for vask. Sørg i stedet for at banke soveposen på vrangen og støvsuge pelsen for krummer fra hundekiks mm.

Pels

Pelsindtrækket er ikke skabt af animalsk pels, men i stedet af et kunstigt materiale. Det er en del af Floof Coutures varemærke at producere udelukkende veganske produkter, da producenten ikke vil risikere at bidrage til mishandling af dyr.