Frigg – til din kræsne kat

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til dit livs følgesvende

UniQNordicGold til katte er fremstillet af rene nordiske råvarer, fisk og krill fra Nordsøen, kylling fyldt med proteiner, vitaminfyldte grøntsager og økologiske langtidstørrede urter. UniQ NordicGolds produkter er fremstillet på det simple princip, at kun de bedste råvarer er gode nok til vores katte.

Katte er naturlige kødædere og spiser ikke hvad som helst – de vil helst spise mad af god kvalitet, som er produceret nænsomt.

Frigg indeholder:

  • Kylling, kyllingeprodukter, fisk og æg
  • Kartofler, ærter, roefibre, æbler, gulerødder
  • Koldpresset dansk økologisk rapsolie, koldpresset fiskeolie og krill
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, rød solhat, persille, oregano, hyben, marietidselfrø, lucerne og katteurt
  • Naturlige antioxidanter og mineraler: naturlige tokoferoler, rosmarinekstrakt, rapsolie, lecithin, citronsyre, siliciumdioxid

Hvorfor hedder foderet Frigg?

Frigg var gudinde af ase-slægten og gift med Odin. Frigg var vis, så Odin søgte ofte råd hos hende og hun mestrede list og snilde. Frigg menes at betyde, “den elskede” eller “hustru” og menneskene bad til hende for beskyttelse af især deres børn. Det var Frigg der indgik aftalen med alle verdens ting om at de aldrig skulle skade hendes søn Balder – historien er kendt for at misteltenen ikke ville indgå aftalen og blev Balders endeligt.