Bowl&Bone Republic DREAMY hundesoveposer

Hos OrganicPet er det vores mål, at arbejde eksklusivt med nordligt beliggende brands. Derfor blev vi glade, da Bowl&Bone Republic meddelte, at de med stor glæde ville samarbejde med os. Bowl&Bone Republic er et tysk brand og her i Danmark kender vi særligt det tyske folk, som et utroligt hunde-kærligt folkefærd. Det er derfor heller ikke overraskende at de kræfter, som Bowl&Bone Republic lægger i deres produkter, er langt ‘over the top’ og med en stor hengivenhed til vores firbenede venner. Deres DREAMY-kollektion af stilrene hundesoveposer er ingen undtagelse. Soveposerne er designet i et minimalistisk udtryk, som passer ind i moderne skandinaviske hjem.

Bag om hundesoveposen

Ideen bag Dreamy hundesoveposer er, at dens firbenede ejer skal kunne lave tunneler og udforske alle kroge af sin seng. De fleste hunde elsker at putte sig og skifte positioner mange gange i løbet af nattetiden eller gennem dagslure og det her Bowl&Bone Republic tænkt længe over. Derfor har de skabt en hundesovepose, som er smuk udenpå, men tjekker alle dine hunds kriterier af til hvad der bør være indeni. Dejligt blødt for og privatliv.

Transportabel hundeseng

Med en hundesovepose kan du tage din hunds yndlingsputteseng med sig overalt – og den er praktisk selv når i er hjemme. Du kan lægge din hund dejligt til rette i sofaen til en god film uden at få hundehår overalt på dine møbler. Måske vil din hund gerne med op i din seng, men du vil gerne minimere krummer fra hundekiks og beskidte poter? Tag blot hundesoveposen med i stedet. Din hund kan sågar selv flytte på din seng og bestemme sit sovested. Den kan slæbe den med i sin kurv eller ud på det kolde køkkengulv eller på terrasen en kølig sommeraften.

Praktisk om DREAMY hundesoveposer

Vask

Du kan vaske din hunds sovepose på en håndvaskprogram og brug lave grader. Du kan også med fordel vaske hundesoveposen i hånden. Brug ikke kemikalieholdig vaskepulver og fx blegemidler. Brug i stedet et skånsomt middel beregnet til sarte eller naturlige stoffer. Lad tørre i flad udstrakt position – gerne et lunt sted.