Bowl&Bone Republic URBAN hundesenge

Hos OrganicPet er det vores mål, at arbejde eksklusivt med nordligt beliggende brands. Derfor blev vi glade, da Bowl&Bone Republic meddelte, at de med stor glæde ville samarbejde med os. Bowl&Bone Republic er et tysk brand og her i Danmark anerkender vi særligt tyskerne, som et meget hunde-kærligt folkefærd. Det er derfor heller ikke overraskende, at de kræfter, som Bowl&Bone Republic lægger i deres produkter, kan måles i en stor hengivenhed til vores firbenede venner. Deres URBAN-kollektion af stilrene hundesenge er ingen undtagelse. Sengene er designet i et minimalistisk udtryk, som passer ind i moderne skandinaviske hjem.

Praktisk om URBAN hundesenge

Vask

Betrækket er aftageligt og kan vaskes ved lave grader i din vaskemaskine. Fordi betrækket er farveægte mister stoffet ikke farve efter vask. Brug ikke skyllemiddel og anvend altid allergivenlig vaskepulver, så hundesengen forbliver sund for din hund. Betrækket må IKKE tørretumbles.

Form og vedligeholdelse

Dunfyldet i hundesengen kan holde hele din hunds levetid hvis det behandles korrekt. For at holde formen skal fyldet blot bankes og rystes indimellem for at ‘puste sig op’ påny. Sådan gør du: Vend hundesengen op på højkant og bank langs kanten. Gør dette på alle kanterne og giv den afslutningsvist et stort smæk på bagsiden for at puffe hundens soveområde op.

Polstring

Hver størrelses polstring er varierende. Det betyder, at hundesengens hårdhed er betinget af din hunds vægtklasse. Jo mindre hundeseng, des blødere fyld. På den måde sikrer en URBAN hundeseng, at din hund ligger trygt og godt i en seng, der understøtter hundens anatomi på en sund og komfortabel måde.