UNIQ NordicGold: VIDAR- olie til hud og pels 500ml

DKK 199,00

Vidar olie, som indeholder 100% naturlige ingredienser, er særdeles velegnet til hunde med hudirritation og mat pels. Den unikke sammensætning af olier og urter er kløe- og svielindrende. Desuden er Vidars specielle indhold af omega-3 og 6 fedtsyrer med til at give din hund en flot skinnende pels. Vidar indeholder et højt indhold af naturlige antioxidanter, flerumættede fedtsyrer og vitaminer, som forebygger sygdomme og hudproblemer og understøtter et stærkt kredsløb.


Beskrivelse

Vidar olie – til hud og pels

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til din bedste ven

Vidar olie er en del af UniQ’s spændende nye kollektion NordicGold, som fokuserer endnu mere på økologi og rene nordiske råvarer. Ingredienserne i Vidar er hjemmedyrkede og skånsomt høstet og tørret ved lave temperaturer, så de aktive og gavnlige bestanddele bevares. Det betyder, at du udover at passe på naturen også passer på din hund eller kats allergener. Vidar har nemlig ingen kemi og nul kunstige tilsætningsstoffer. I stedet består olien udelukkende af sunde, rene og styrkende råvarer.

Hvorfor hedder olien Vidar?

Vidar var søn af Odin og bror til Thor. Han holdt sig for sig selv og trænede til Ragnarok, hvor han skulle hævne sin fars død. En spådom sagde, at han skulle sætte sin fod i gabet på Fenrisulven, brække dens kæbe og stikke et sværd i ulven.

Olien indeholder (500 ml):

Dansk koldpresset rapsolie 68,95%
Lakseolie 10%
Urteblanding 16,5%
Vegetabilsk specialolie 2,3%
Lecithin 2,25%
Antioxidant (tilsat rosmarinolie)

Urteblandingen indeholder: røllike, agerpadderok, ingefær, kamille, morgenfrue, marietidselfrø og mynte

Analytiske bestanddele:
Råfedt     81,5%
Råprotein  1,5 %
Råaske    1,5 %
Træstof 3,5%
Energi      31,6 MJ/kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UNIQ NordicGold: VIDAR- olie til hud og pels 500ml”