Praktisk hundemåtte som kan transporteres i lys grå og høj kvalitet fra Bowl&Bone Republic

Bowl&Bone Republic LOFT hundemåtte i lysegrå

DKK 595,00DKK 795,00

Bowl&Bone Republics mission er at imødekomme enhver hunds behov. Derfor har de skabt de unikke hundemåtter i LOFT-serien, der er hyggelige, komfortable og lette at transportere. Hundemåtterne er et ideelt alternativ til en traditionel hundeseng. LOFT hundemåtte giver din hund mulighed for at slappe af under behagelige forhold i eller uden for dit hjem. Det er perfekt til ture, picnics eller længere ferier og kan fungere godt inde i dit hus eller udenfor på din terrasse. En LOFT hundemåtte er ikke kun kendetegnet ved holdbarhed og komfort, men også af et unikt design, der glæder husejere, som sætter pris på elegance og minimalisme. Ydermere kan måtten vaskes, hvis din hund er glad for vandhuller eller anden leg, som sviner måtten til i løbet af dagen. Den vaskbare funktion er derudover med til, at lindre allergi hvis din hund er særligt sensitiv overfor fx støvmider, eller oplever loppeangreb mm.

Størrelser

Lille: 70cm x 50cm

Mellem: 80cm x 60cm

Stor: 100cm x 70cm

Ryd

Beskrivelse

Bowl&Bone Republics LOFT hundemåtte

Bowl&Bone Republics hundemåtte LOFT er en smart og let hundeseng, som er nem at have med på farten. Rul hundemåtten ud på din hunds yndlingssteder i hjemmet, på terrassen eller når i er på besøg i andres hjem. Hundemåtten er skabt i højeste kvalitet og derfor er måttens polstringen skabt til at virke støttende for din hunds krop samtidig med, at den er tynd nok til at den kan rulles sammen. Har din hund svært ved at falde i søvn i de lune sommeraftener, kan en hundemåtte hjælpe til en bedre søvn. Måtten har nemlig en flad overflade uden polstrede sider, som den traditionelle hundeseng og det kan virke kølende på din hund med mere luft omrking kroppen. Ønsker du at hygge lidt ekstra om din hund, så kan du altid lægge din hunds yndlingstæppe ovenpå måtten, så din hund har et dejligt område at putte på.

En hundemåtte til indendørs og udendørs brug

Din hund vil elske denne måtte, når den slænger sig på i solen eller måske i skyggen af en palme på jeres rejser, når hunden skal køles af. Du kan sagtens bruge din LOFT hundemåtte udendørs, men da den er skabt i stofmateriale (omend en stærk kvalitet), så opfordrer vi dig til, at skåne måtten mod regn og andre vejrfænomener som er ekstra hårde ved materialet, eller kan forårsagde jordslåenhed. Skulle du alligevel glemme måtten udendørs på en regnfuld da, skal du ikke fortvivle. Følg blot vaskeanvisningen nedenfor og tør dernæst måtten grundigt så foret er helt fri af fugt.

Hundemåtten der er god til transport

En hundemåtte er nem at transportere og fylder mindre end en normal hundseng. En LOFT hundemåtte er ekstra smart fordi den kan rulles sammen og knappes så den ikke ruller sig ud under rejsen. Derudover har den en smart bærehank, så du kan holde måtten nemt i hanke.

En hundemåtte er desuden en god måde, at tage et lille stykke af hundens hjem med på rejsen. For hunde er tilknytningen til din ejer og sit hjem noget af det absolut vigtigste og derfor kan det være særligt hårdt, hvis ‘mor eller far’ ikke er i nærheden eller hvis hunden er væk fra dens vante omgivelser. Bring derfor din hunds yndlingssager med, så der er en følelse af genkendelighed på tur eller hvis din hund skal passes hos andre.

Vaskeguide

For at rengøre hundemåtten kan du vaske den enten i hånden eller ved et skåne-program op til 30° C i vaskemaskinen. Dette produkt må ikke bleges, klorineres eller tørretumbles. Brug allergivenlig og mild vaske- og skyllemiddel efter behov. Tørres fladtliggende og kan stryges for en fin og ensartet overflade.

 

Ud-at-gå-tur hundetransportmåtte til rejsen - Bowl&Bone Republic
Transportabel hundetransportmåtte til rejsen – Bowl&Bone Republic
Yderligere information
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bowl&Bone Republic LOFT hundemåtte i lysegrå”