OrganicPet - En meningsfuld dyrebutik

Der er et stærkt koncept og et ligeså stærkt venskab bag OrganicPet. Det hele begyndte i 2017, da to nære veninder Stephanie og Emilie havde en snak over en kop kaffe. Som hundeejere savnede de bedre indkøbsmuligheder for renere og mere kvalitetsorienterede varer, som gik bedre i tråd med værdierne bag de produkter, som kan findes til mennesker. Denne snak blev startskudet for et mangeårigt og spændende fælles projekt; OrganicPet.

"Vi ville skabe en kompromisløs shop med etiske og meningsfulde produkter - i tråd med vores fælles værdier!

Stephanie og Emilie er veninder fra barndommen og derfor er det også en særlig  drøm der går i opfyldelse, at de kan få lov til, at skabe noget meningsfuldt sammen. For disse to er OrganicPet ikke blot et projekt. Det er heller ikke en pengemaskine, som skal genere en hurtig og letkøbt omsætning. Nej OrganicPet er deres hjertebarn. De elsker nemlig dyr og i særlig høj grad deres egne hunde; Stephanie har den lille eventyrlystne chihuahua Floke, mens Emilie har adopteret den japanske spids Manny som er altid er glad og smilende. Disse to (forkælede) hunde leger glad sammen mens menneskemødrene arbejder og så elsker de at teste og smage produkter, som hjælper til, at håndplukke varer til shoppen.

Stærke værdier - stærkt koncept!

Økologi og renhed: OrganicPet vælger altid fortrinsvist økologiske og/eller de reneste nordiske varer – særligt når det kommer til dyrenes fødeindtag og intravenøs naturmedicinering. OrganicPet arbejder ud fra en holistisk bevidsthed om, at natur og dyrs legemer så vidt muligt bør gå hånd i hånd.

Bæredygtighed: OrganicPet vil ikke være med til, at sætte et uhensigtsmæssigt fodaftryk til de kommende generationer. Derfor vælger vi high quality produkter, som holder i dyregenerationer og udvælger desuden leverendører ud fra skarpe krav om bl.a. recycling.

Miljøbevidsthed: OrganicPet arbejder eksklusivt med leverendører, som er domestisk lokaliserede i Danmark eller omkringliggende nodiske og europæiske lande. På den måde er OrganicPet med til, at reducere CO2 på transport.

Fairtrade: OrganicPet tager undtagelsesvis produkter og leverendører ind, som enten har en relation til eller direkte handel med anden- eller tredjelande. Dette gøres altid med udgangspunkt i vores etiske principper om retfærdig handel.

Er du i tvivl om noget? Læs hele vores værdimanifest her.

Velkommen til OrganicPet – Det er skønt at have dig på besøg!

OrganicPet - hundeshop med økologiske varer