UniQ Nordic Gold FRIGG kattemad

UNIQ NordicGold: FRIGG – til din kræsne kat

DKK 179,00

Frigg indeholder en varieret sammensætning af proteiner fra både fisk, krill og kylling, som sørger for at din kat får dækket sit behov for essentielle aminosyrer. Frigg kattefoder er produceret skånsomt; det vil sige at de økologiske urter og koldpressede økologiske rapsolie er ikke varmet op i processen. Frigg sikrer din kat en sund tarmflora og dens indhold af omega-3 og 6 fedtsyrer plejer din kats pels. Hvis din kat har pelsproblemer, er Frigg også et godt valg, da det hverken indeholder korn, gluten, køderstatning, proteinerstatning, knoglemel eller kunstige farve- og aromastoffer.

 


Beskrivelse

Frigg – til din kræsne kat

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til dit livs følgesvende

UniQNordicGold til katte er fremstillet af rene nordiske råvarer, fisk og krill fra Nordsøen, kylling fyldt med proteiner, vitaminfyldte grøntsager og økologiske langtidstørrede urter. UniQ NordicGolds produkter er fremstillet på det simple princip, at kun de bedste råvarer er gode nok til vores katte.

Katte er naturlige kødædere og spiser ikke hvad som helst – de vil helst spise mad af god kvalitet, som er produceret nænsomt.

Frigg indeholder:

  • Kylling, kyllingeprodukter, fisk og æg
  • Kartofler, ærter, roefibre, æbler, gulerødder
  • Koldpresset dansk økologisk rapsolie, koldpresset fiskeolie og krill
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, rød solhat, persille, oregano, hyben, marietidselfrø, lucerne og katteurt
  • Naturlige antioxidanter og mineraler: naturlige tokoferoler, rosmarinekstrakt, rapsolie, lecithin, citronsyre, siliciumdioxid

Hvorfor hedder foderet Frigg?

Frigg var gudinde af ase-slægten og gift med Odin. Frigg var vis, så Odin søgte ofte råd hos hende og hun mestrede list og snilde. Frigg menes at betyde, “den elskede” eller “hustru” og menneskene bad til hende for beskyttelse af især deres børn. Det var Frigg der indgik aftalen med alle verdens ting om at de aldrig skulle skade hendes søn Balder – historien er kendt for at misteltenen ikke ville indgå aftalen og blev Balders endeligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UNIQ NordicGold: FRIGG – til din kræsne kat”