UniQ Nordic Gold hundemad til følsom mave

UNIQ NordicGold: SIF – til hunden med følsom mave

DKK 179,00

Når du vil vælge foder som tager hensyn til din hunds tendens til allergi og følsom mave, er Sif det perfekte valg – foderet indeholder en unik blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr fanget ved skandinaviske kyster og økologiske urter. Sif er desuden fyldt med vitaminrige kartofler, ærter og gulerødder. Foderet er korn- og glutenfrit og indeholder kun rene og naturlige ingredienser, hvilket er perfekt til en sart og sensitiv hundemave.

 


Beskrivelse

Sif – til hunden med følsom mave

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til din bedste ven

UniQNordicGold er Nordens guld – de bedste nordiske råvarer nøje udvalgt og sammensat, så de passer præcis til din hunds behov – fra den friske hvalp til den ældre hund og specialfoder til hunden med allergi eller sart mave.

Med foder fra UniQ NordicGold får din hund vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra rene og naturlige nordiske råvarer. Du undgår derfor kunstige tilsætningsstoffer, farve og smagsfremmere i dit kæledyrs kost.

Du kender selvfølgelig din hund bedst. Derfor skal du vælge det foder, der passer bedst til din hund. En hvalp vokser f.eks. lige så meget i løbet af et år, som et menneskebarn gør på 14 år. Den ældre hund har brug for letfordøjelige proteiner, mindre fedt og mere glucosamin. Alle hunde er forskellige mht. appetit, forbrænding og optag, afhængigt af race, vægt, alder, aktivitetsniveau, temperatur, adfærd, m.m.

Sif indeholder:

  • Fisk, krill og skaldyr fra Nordsøen, med de vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer
  • Letfordøjelig kylling og fedt fra kylling
  • Frugt og grønt fra danske marker: kartoffel, ærter, æbler, roefiber, gulerødder
  • Koldpresset dansk økologisk rapsolie
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, timian, persille, oregano, mynte, agerpadderok og marietidselfrø
  • ArctiFlex, naturligt glucosamin udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster.

Hvorfor hedder foderet Sif?

Sif var gudinden for høsten og gift med Thor. Loke klippede alt hendes hår af, som en ond spøg. Loke måtte tage sin straf, som var at skaffe hende et guldhår, smedet af tre dværge. Håret voksede på Sifs hoved og forvandlede sig til den smukkeste gyldne hårpragt med magiske egenskaber.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UNIQ NordicGold: SIF – til hunden med følsom mave”