Mimer hundefoder med økologiske urter

UNIQ NordicGold: MIMER – foder til den ældre hund

DKK 199,00

Din hunds behov ændrer sig med alderen. Led og bevægeapparatet kan især begynde at drille, med smerter til følge. Derfor er der specielle hensyn at tage med en ældre hund. Mimer indeholder mindre protein og fedt og er tilsat æg, for at passe på fordøjelsen og for at hjælpe optagelsen af mineraler og vitaminer. I Mimer er der tilsat dobbelt så meget glucosamin (udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster), for at styrke led og knoglestruktur. Foderets olieindhold bidrager med omegasyrer og gammalinolensyre (GLA), som er vigtig for den ældre hund. Mimer fungerer også som ideal diætkost til overvægtige hunde, fordi den indeholder mindre protein og fedt.


Beskrivelse

Mimer – foder til den ældre hund

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til din bedste ven

UniQNordicGold er Nordens guld – de bedste nordiske råvarer nøje udvalgt og sammensat, så de passer præcis til din hunds behov – fra den friske hvalp til den ældre hund og specialfoder til hunden med allergi eller sart mave.

Med foder fra UniQ NordicGold får din hund vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra rene og naturlige nordiske råvarer. Du undgår derfor kunstige tilsætningsstoffer, farve og smagsfremmere i dit kæledyrs kost.

Du kender selvfølgelig din hund bedst. Derfor skal du vælge det foder, der passer bedst til din hund. En hvalp vokser f.eks. lige så meget i løbet af et år, som et menneskebarn gør på 14 år. Den ældre hund har brug for letfordøjelige proteiner, mindre fedt og mere glucosamin. Alle hunde er forskellige mht. appetit, forbrænding og optag, afhængigt af race, vægt, alder, aktivitetsniveau, temperatur, adfærd, m.m.

Mimer indeholder:

  • Fisk, krill og skaldyr fra Nordsøen, pakket med vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer
  • Æg og letfordøjelig kylling
  • Frugt og grønt fra danske marker: æbler, ærter, bønner, kartofler og roefiber
  • Koldpresset økologisk raps- og hampefrøolie fra Danmark
  • Økologiske urter fra vores egne marker: røllike, rødkløver, bukkehorn, hyben, timian, fennikel, lægestregbælg, mynte, agerpadderok og marietidselfrø
  • ArctiFlex, naturligt glucosamin udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster. I Mimer er der tilsat dobbeltdosis

Hvorfor hedder foderet Mimer?

Mimer var den mest forstandige af alle i den Nordiske mytologi. Han ejede en brønd, som lå ved træet Yggdrasils rod. Vandet i brønden var fyldt med klogskab og Mimer drak vandet hver dag. Odin havde givet sit ene øje i pant for at få visdom og øjet lå også i brønden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UNIQ NordicGold: MIMER – foder til den ældre hund”