Økologisk allergivenlig hundemad BALDER UniQ Nordic Gold

UNIQ NordicGold: BALDER – til hunden med allergi

DKK 199,00

Balder er udviklet til hunde med pelsproblemer, kan bruges hvis du vil give din hund en kostændring, men er velegnet til alle voksne hunde. Den eneste animalske proteinkilde i Balder er fersk lammekød, hvilket udelukker de fleste kilder til pelsproblemer. Balder indeholder ingen former for æg, mælk, korn, gluten og soja, men med tilsat hamepolie og solbær indeholder den naturlige GLA fedtsyrer, som er vigtige for din hund. Balder er desuden fyldt med vitaminrige æbler, bønner, ærter og kartofler. Balders unikke blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr i de nordiske farvande og økologiske urter, gør Balder til det perfekte valg når du vil vælge foder der passer på din hunds trivsel og velvære.


Beskrivelse

Balder – til hunden med allergi

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til din bedste ven

UniQNordicGold er Nordens guld – de bedste nordiske råvarer nøje udvalgt og sammensat, så de passer præcis til din hunds behov – fra den friske hvalp til den ældre hund og specialfoder til hunden med allergi eller sart mave.

Med foder fra UniQ NordicGold får din hund vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra rene og naturlige nordiske råvarer. Du undgår derfor kunstige tilsætningsstoffer, farve og smagsfremmere i dit kæledyrs kost.

Du kender selvfølgelig din hund bedst. Derfor skal du vælge det foder, der passer bedst til din hund. En hvalp vokser f.eks. lige så meget i løbet af et år, som et menneskebarn gør på 14 år. Den ældre hund har brug for letfordøjelige proteiner, mindre fedt og mere glucosamin. Alle hunde er forskellige mht. appetit, forbrænding og optag, afhængigt af race, vægt, alder, aktivitetsniveau, temperatur, adfærd, m.m.

Balder indeholder:

  • Lammekød – en del af kødet er fersk for at højne den gode smag
  • Frugt og grønt fra danske marker: solbær, bønner, kartofler, æbler og roefibre
  • Koldpresset økologisk raps- og hampefrøolie fra Danmark
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, timian, persille, oregano, mynte, agerpadderok og marietidselfrø
  • ArctiFlex, naturligt glucosamin udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster.

Hvorfor hedder foderet Balder?

Odin og hans hustru Frigg havde en søn, guden Balder. Hans navn betyder, “den lysende” og han var den smukkeste af alle aserne. Alle ting i verden svor over for Frigg, at de aldrig ville skade hendes søn, undtagen misteltenen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UNIQ NordicGold: BALDER – til hunden med allergi”