OrganicPet Uniq NordicGold Freja hundemad til mor og hvalp

UNIQ NordicGold: FREJA – foder til hvalp og moder

DKK 179,00

Freja foder til din hvalp og dens moder er propfyldt med proteiner og mineraler. Det indeholder specielle urter, som har en særlig effekt på fordøjelsen og immunforsvaret. Disse urter indeholder naturlige stoffer, som reducerer behovet for ormekure, idet de forebygger og bekæmper indvoldsorm og parasitter. Foderet er tilpasset hvalpenes vækst og styrker hvalpen, allerede mens den vokser i livmoderen. En sund og nærende kost er afgørende for en harmonisk udvikling, som indebærer at din hvalp hverken vokser for langsomt eller hurtigt.
Freja er desuden gluten- og kornfrit.

 

 


Beskrivelse

Freja – foder til din hvalp og dens moder

UniQ NordicGold: Rene nordiske råvarer til din bedste ven

UniQNordicGold er Nordens guld – de bedste nordiske råvarer nøje udvalgt og sammensat, så de passer præcis til din hunds behov – fra den friske hvalp til den ældre hund og specialfoder til hunden med allergi eller sart mave.

Med foder fra UniQ NordicGold får din hund vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra rene og naturlige nordiske råvarer. Du undgår derfor kunstige tilsætningsstoffer, farve og smagsfremmere i dit kæledyrs kost.

Du kender selvfølgelig din hund bedst. Derfor skal du vælge det foder, der passer bedst til din hund. En hvalp vokser f.eks. lige så meget i løbet af et år, som et menneskebarn gør på 14 år. Den ældre hund har brug for letfordøjelige proteiner, mindre fedt og mere glucosamin. Alle hunde er forskellige mht. appetit, forbrænding og optag, afhængigt af race, vægt, alder, aktivitetsniveau, temperatur, adfærd, m.m.

Freja indeholder:

  • Fisk, krill og skaldyr fra Nordsøen, pakket med vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer
  • Letfordøjelig kylling og fedt fra kylling
  • Frugt og grønt fra danske marker: æbler, ærter, roefiber, kartoffel, gulerødder
  • Koldpresset økologisk rapsolie fra Danmark
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, rød solhat, persille, oregano, hyben, marietidselfrø og lucerne
  • ArctiFlex, naturligt glucosamin udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster

Freja UniQ NnordicGold kan gives som tørfoder eller opblødt i vand.

Hvorfor hedder foderet Freja?

Freja var kærligheds- og frugtbarhedsgudinde i den nordiske mytologi. Hun sørgede for børnerigdom og vellykkede fødsler. Menneskene bad til Freja for lykke, kærlighed og frugtbarhed – både hvad angik høst, graviditet og fødsel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “UNIQ NordicGold: FREJA – foder til hvalp og moder”