CHILL Hundemåtte i rosapink

Bowl&Bone Republic CHILL hundemåtte i rosapink

DKK 395,00DKK 495,00

En hundemåtte er hundens daybed. Hundemåtten støtter hundens anatomi, mens den slænger sig og ‘chiller’ i dagtimerne – udendørs eller indendørs. Hundens knogler, hud og pels beskyttes mod hårde og rug overflader, som fliser, flosset udendørstræ, grus, perlesten eller fugten fra vådt græs, mens hunden putter på sin helt egen hundemåtte. Ydermere kan måtten vaskes, hvis din hund er glad for vandhuller eller anden leg, som sviner måtten til i løbet af dagen. Den vaskbare funktion er derudover med til, at lindre allergi hvis din hund er særligt sensitiv overfor fx støvmider, eller oplever loppeangreb mm.

Størrelser

Lille: 70cm x 50cm x 5cm

Mellem: 80cm x 60cm x 5cm

Stor: 100cm x 70cm x 5cm

Ryd

Beskrivelse

Bowl&Bone Republics CHILL hundemåtter

Hundemåtterne CHILL er Bowl&Bone Republics svar på en daybed for hunde (også katte er hjerteligt velkomne). Faktisk er mange hunde så glade for deres måtte, at den helt erstatter traditionelle hundesenge. Et eksempel er hunde, som har det ekstra varmt om natten og har brug for mindre polstring omkring kroppen, men som samtidig ikke sover godt direkte på et hårdt gulv. Ønsker du at hygge lidt ekstra om din hund, så kan du altid lægge din hunds yndlingstæppe ovenpå måtten, så din hund har et dejligt område at slængre sig og putte på.

Hundemåtte med på rejsen

En hundemåtte er nem at transportere og fylder mindre end en normal hundseng. Hundemåtten har en behagelig skumbund, som støtter hunden, mens fx en hundesovepose, sjældent har en skumbund og som oftest er beregnet til at blive placeret i hundeejerens seng for komfort og støtte. Med en hundemåtte med på tur, behøver Trofast altså ikke, at sove med dig/jer i sengen.

En hundemåtte er desuden en god måde, at tage et lille stykke af hundens hjem med på rejsen. For hunde er tilknytningen til din ejer og sit hjem noget af det absolut vigtigste og derfor kan det være særligt hårdt, hvis ‘mor eller far’ ikke er i nærheden eller hvis hunden er væk fra dens vante omgivelser. Bring derfor din hunds yndlingssager med, så der er en følelse af genkendelighed på tur eller hvis din hund skal passes hos andre.

Vaskeguide

Hundemåtten CHILL er skabt med en lynlås, så du nemt kan fjerne betrækket fra skummet. Du kan derefter skylle betrækket op i hånden og ved svag varme eller smide det direkte i vaskemaskinen ved et skånsomt program. Brug allergivenlig og mild vaske- og skyllemiddel efter behov. Tørres fladtliggende og kan stryges for en fin og ensartet overflade.

 

CHILL Hundemåtte i pink fra Bowl&Bone Republic
CHILL Hundemåtte i rosapink fra Bowl&Bone Republic
Yderligere information
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bowl&Bone Republic CHILL hundemåtte i rosapink”